Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden
Ons bedrijf Design-kleden is gevestigd aan de Wijsterseweg 15-20 9417TD in Spier
De algemene voorwaarden zijn bedoeld om beide partijen te beschermen.
Door een bestelling te plaatsen geeft u aan akkoord te gaan met de algemene voorwaarden van Design-kleden. De leverings- en betalingscondities zijn van toepassing op alle aanbiedingen en overeenkomsten.

Levering en diensten
Design-kleden heeft geen fysieke winkel. De producten zijn uitsluitend te bestellen of te verkrijgen op beurzen, fairs en markten door heel Nederland. Voor meer informatie hierover mag u altijd een mail sturen.
De bestellingen van Design-kleden worden binnen 1 a 3 werkdagen verzonden. Mochten wij in verband met andere werkzaamheden ( fairs / markten) niet in staat zijn hieraan te voldoen, dan krijgt u hiervan zo spoedig mogelijk bericht.

Betaling
De betaling dient vooraf te geschieden met door ons genoemde betalingssysteem. Alle prijzen zijn vermeld in euro’s en zijn inclusief 21% btw.

Gratis verzending boven een bedrag van € 100,00 
De verzending binnen Nederland, wordt boven een bedrag van €100,00 gratis verzonden door Post NL. Anders betaald u een vasttarief van € 7,00. De verzendingen van Design-kleden worden verzonden als basispakket. Design-kleden kan niet aansprakelijk worden gesteld in geval van schade of vermissing. De zending vindt geheel plaats op eigen risico.

Retourbeleid
Het kan natuurlijk voorkomen dat u toch niet tevreden bent met uw bestelling. Het is dan mogelijk om binnen 3 werkdagen de bestelling te retourneren.
Het product dient aangetekend te worden verstuurd, de kosten hiervan zijn voor uw eigen rekening. Het product dient onbeschadigd en in dezelfde verpakking als waarin u dit heeft ontvangen, te worden teruggestuurd. Zorg ervoor dat u uw gegevens goed vermeldt, dit draagt bij voor een goede afhandeling. Producten die beschadigd zijn of onvoldoende zijn gefrankeerd zullen niet in ontvangst worden genomen. Design-kleden is niet aansprakelijk voor verlies of schade tijdens bezorging door Post NL. De kosten hiervan zijn voor de klant.
Zodra wij het product in goede staat hebben ontvangen zullen wij het aankoopbedrag dezelfde dag terugstorten op de door ons bekende rekeningnummer.

Garantie
Mocht er op korte termijn fabrieksschade aan het product ontstaan, dan ruilen wij dit kosteloos om voor hetzelfde product. Of voor een ander product van hetzelfde aankoop bedrag. Ook nemen wij de door u gemaakte verzendkosten voor onze rekening.

Design-kleden staat voor betrouwbaar- en transparantie, hopelijk u ook.